A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz

Kereső

Ezen az oldalon társat, családtagot, ellenséget és minden egyebet kereshetsz már meglévő karakterednek. Feltétlenül írd bele a karaktered nevét, elérhetőségedet.Új hozzáadása Kereső Szűrő:
2017.04.28 13:55:15Mucika, a titkárnő és a diákrabszolga

Munkatárs


Félreértések elkerülése végett, csupán kettő, azaz 2 főt keresek Quittner téri vonzáskörű, dinamikusan növekvő ügyvédi irodámba.

- Főállású "Mucika": valójában bármilyen névre hallgathat, a lényeg, hogy preferáltan nőnemű, a manapság divatos "front office" feladatokat el tudjon látni. Kávéfőzés, postázás, gépítástudás, enyhe asztrális képességek a megfelelő légkör kialakításához a várószobában. Nem árt, ha nem ájul el az első hangos szótól, mert a kliensek között előfordul minden forma.

- Részmunkaidős "Diákrabszolga": bojtár, joghallgató vagy még egyetemi tanulmányai előtt álló, ilyen ambíciókra törő, gendermeghatározás nélküli egyén, aki a sziszifuszibb paragrafusok, a végtelen kutatómunka és az adminisztráció pokoli bugyrai között levesz egy kis terhet a vállamról.

Várom meglévő/új karik jelentkezését jelen úriembernél belső üzenetben, vagy a kassie[kukac]alomvilag.hu-n.

Írta: Dr. Pásztó Filip


2017.04.06 17:52:48A Tulassay Kutatóintzet keresi munkatársait

Munkatárs


Kutató orvosokat, orvosokat, vegyészeket, bájitalmestereket keres a Tulassay Intézet. Alapvető követelmény az elhivatottság, a megfelelő szakmában való jártasság.

//Mindenféle karakter jöhet, aki belefér az intézmény koncepciójába, lehet létező JK vagy még nem létező leendő karakter. Jelentkezést a moonyfoot_kukac_hotmail_pont_com skype címen vagy üzenetben várom//

Írta: Dr. Tulassay Maximilián


2017.04.06 17:52:43Munkatárs kerestetik

Munkatárs


Jól fizető állásra keresi munkatársait az Andolini hotel recepciós, manager, karbantartó és minden egyéb munkakörbe. Elvárás a jó kommunikációs készség, precíz munkavégzés és megbízhatóság. Idegennyelvek ismerete vagy Ezernyelv bűbáj megfelelő használata kifejezett előny.
Jelentkezni belső üzenetben vagy cleo[kukac]alomvilag.hu vagy moonyfoot[kukac]hotmail.com skype címen.

Írta: Serafino Andolini


2017.04.06 17:52:36Sztárcsináló

Munkatárs


Ugaros Károly mutatott be minket egymásnak, elvégre ő nem foglalkozik énekesekkel. Mégis úgy gondolta, hogy nem hagyná kárba menni a tehetségem, ezért keresett meg téged, mint jó barátját, hogy nem vállalnál-e engem. Kapcsolatunk egyelőre nagyon kezdeti, remélhetőleg idővel megszokjuk majd egymást.

Karakterinfó: Kor és nem mindegy, lehet új vagy meglévő karakter is. Hektort mostanában karolja fel Ugaros Károly kérésére. Jelentezni belső üzenetben vagy skypeon moonyfoot[kukac]hotmail.com vagy a cleo[kukac]alomvilag.hu mailen

Írta: Karsa Hektor


2017.04.06 05:59:17Család kerestetik

Családtag, rokon


Több ismeretlenes egyenlet következik.
Ex-feleség No 1.
18 voltál, karcsú és szőke. Pont az esetem. Könnyen beléd szerettem, te pedig végig kísérted, hogyan növöm ki magam a többedik szakvizsga után, és vállalok külföldi műszakokat, hogy megvalósítsam a magánklinika álmát egyszer majd. Persze mi sem voltunk tökéletesek, bár csalfa természetem valahogy mégis elviselted, én pedig eltekintettem neked, hogy minden második éjjel részegen vagy épp szerek által felspanolt állapotban érkezel meg. Működtünk. Azután történt az a kis baleset a rendelőben 19 évvel ezelőtt. Likantróppá váltam, bár későn ébredtem rá. Téged szerencsére nem fertőztelek meg, ám leendő gyermekünket igen. A szülés után valami elpattant benned (példának okáért liantróppá váltál), egyszerűen csak leléptél a fiunkkal együtt. Próbáltalak keresni, de eltűntél a térképről, én pedig egy idő után feladtam. (Ami késik, nem múlik) Rászoktál bármire, ami adódott, adósságokat halmoztál fel, amiket a fiunk, Konor próbált világ életében fizetni. Utoljára 17 éves lehetett, mikor láttad őt.

Ex-feleség No. 2.
Éppen 18 voltál, mikor találkoztunk, 19, mikor elvettelek feleségül. Fiatalságod és szőkeséged könnyedén megfogott. Az idő teltével gyereket is vállaltunk, aki manapság már tinédzser korban van. Azután úgy döntöttél, hogy útjainknak ideje külön válnia, és eszerint válásunk is lezajlott. Természetesen fair jussodat is követelted, így az élet is könnyebb neked. Viszonyunk jelenleg kérdéses, megbeszélés tárgyát képezi.

Tinédzser
Immáron tinédzser korba léptél, kedves lányom vagy fiam. Amit tudni lehet rólad, hogy kisebb korodban én inkább a munka vagy a szórakozás felé fordultam, ha lehetőségem akadt rá, így későn jutottam a felismerésre, hogy ideje volna az életedbe vonódni. A válás után anyáddal maradtál, amit meg is értettem, engem pedig nagyrészt pénztárcának használsz. Egyke gyerek vagy ennek minden előnyével, hátrányával és gőgjével. Ha kell valami, amit anyád nem vesz meg, hozzám jössz, én pedig időként meddő kísérletet teszek rá, hogy ezt valamiféle kapcsolódási pontnak tekintsem, így hát kapcsolatunk jelenleg jó indulattal sem mondható a döcögősnél pozitívabbnak.

Jelentkezni cleo@alomvilag.hu címen vagy jelen karinál üzenetben lehet velem illetve ex-feleség No 1. esetében Honfi Konor userrel való egyeztetés után.

Írta: Dr. Honfi Lukács


2017.04.06 05:57:52Véradók

Munkatárs


Olyan egyedeket keresek, akik akár beugróként, akár állandósra vállalnák, hogy adnak nekem a vérükből. Sok felém a szerviens, és amúgy is jó az étvágyam, szóval ételből sosem elég! A fizetés kifejezetten jó, aki pedig állandós melót vállal, az beköltözhet a kastélyba, kap teljes ellátást, és igazán családias hangulat részese lehet! Feltétel túl sok nincsen, nem vagyok válogatós. Persze előny, ha valaki jó mágus, született, likantróp, esetleg mind egyben. (Az a legjobb.) Ó, és az sem árt, ha tudsz németül, sokszor úgy beszélgetünk magunk között.


//Meglévő, vagy akár új karival is lehet nyugodtan jelentkezni, belső üziben, vagy a szerizleek skype címen.//

Írta: Weiß Ádám


2017.04.06 05:57:08Ex és anyuka kerestetik!

Családtag, rokon


Rudi:
Már lassan öt éve, hogy elváltak útjaink - papíron legalább is mindenképpen. Pedig milyen szépen indult az egész! Valamikor egyetemista éveimben keveredtünk össze. Imádtad, hogy olyan lökött vagyok, és hogy mennyire lelkesen tudom belevetni magamat egy-egy projectbe/játékba, én pedig imádtam, hogy te ezt nem csak tolerálod, de szereted is. Egyetem után szinte rögtön megkértem a kezed, te pedig azonnal igent mondtál. Pár évvel később már gyereket szerettél volna, én pedig jó ötletnek tartottam, szóval belevágtunk. A fogadást a gyerek elnevezésére te nyerted, így lett a fiunk Kevin.
Ekkor kezdődtek a gondok... mert hogy én nem változtam szinte semmit azóta, hogy megismertél. Ugyanolyan szétszórt, felelőtlen és gyerekes maradtam. Ez pedig egy gyerek mellett már nem olyan felemelő. A nevelés nagyrésze rád maradt, de legalább jól eljátszottam a gyerekkel, és a pénz sosem volt problémaforrás. Úgy gondoltad, egy második gyerek talán segítene rajtunk. Ez alkalommal én nyertem a fogadást, így lett a lányunk Lara.
A kívánt változás viszont nem következett be. Amikor már legalább századszor ígértem meg, hogy változni fogok, már nem hittél nekem. Lara olyan hat éves lehetett, amikor kimondták a válást. Azóta nem vagyunk haragban, de nem is járunk össze sörözni. Valahol mélyen még mindig reméled, hogy megváltozom, én pedig valahol mélyen még mindig remélem, hogy elfogadsz így is.

Kevin:
„Kedves Anya! Lécci hadd mehessek karatéra a Csabival, mert akkor meg tudlak majd védeni tégedet és Larát is. Jobb, ha ezt nem bízzuk apára. – K.” (Kevin, 10 éves korában)
Majd megyek. Majd megcsinálom. Majd úgyis helyére pakolod helyettem, ha harmadik felszólításra sem mozdulok. – Viharos a viszonyunk, amennyire egy kamasz és édesanyja között csak lehet, de mélyen minden alatt még ugyan az az „anyás fiúgyerek” vagyok, aki jónéhány évvel ez előtt hozzád bújt, ha elcsípte a szomorúságot a szemedben apu végett.
Ma is fő kritikusa vagyok az öregemnek, de egyúttal téged se kímél a kamaszos véleménynyilvánítás, ha előtör belőled a reménykedő. Tudod jól, hogy apu sosem fog megváltozni. Én szóltam előre!
Ami Larát illeti, nem könnyítettük meg a dolgodat igazán, mikor ketten lettünk. Most már azért valamivel könnyebb, hisz nem vagyok már gyerek. Csak heti háromszor kell ránk szólnod, hogy ne öljük egymást, az öt alkalom helyett…

Lara:
Nem azt mondom, hogy nincsenek hibáid. Hát kinek ne lennének? Meg hát sokszor kicsit túl szigorú vagy velünk. Főleg mostanában velem. Talán zavar egy picit, hogy folyton apával lógnék, ha tehetném. Mindegy is, szerintem klassz nő vagy és nagyon erős is! Persze titokban és talán nem is annyira titokban még mindig az életem egyik életcélja, hogy titeket újra összehozzalak.

//Ha felkeltettük az érdeklődést, keress belső üziben, vagy a laurenblack@alomvilag.hu e-mail címen, facebookon, vagy füstjelekkel. Egyeztetés szükséges Lexivel és Cleoval is a karakterről. Kikötés annyi lenne, hogy ne legyen éjlény, és a neve Lívia. :)//

Írta: Matusek Rudolf


2017.04.06 05:54:20Kislányunk!

Családtag, rokon


Egy 7-9 év körüli kislány karakter kerestetik, akit örökbefogadhatnánk (Karsa - Ugaros Károly és Karsa - Ugaros Hektor)! Sok dolog nincsen róla kitalálva (azért ennyi idősen kiforrott személyiséggel nem nagyon rendelkeznek az emberek), csupán annyi, hogy külföldi, azért ne legyen velejéig romlott szociopata (xD), és az arca Aubrey Anderson-Emmons.Jelentkezni lehet nálam (Lau), vagy Cleonál skype-on, facebook-on, vagy belső üziben.

Írta: Karsa - Ugaros Károly


2017.01.25 16:38:48Kól és az Ópium keresi embereit

Munkatárs


Szőke és üdítő
Mint azt a fentiekből is kitalálhattad, szőke vagy, emellett teltkarcsú, sőt, még arcod is van, melyet Kristen Vangsnesstől kölcsönzöl. A szerviensem vagy már hosszú évek, talán évtizedek óta. Együtt eldöntjük, hogy mikor és hol ismerkedtünk meg. Amit még tudnod kell, hogy te vagy az egyetlen, akit mindig magammal viszek az utazásaim során, ami, mint tudjuk, gyakran előfordul nálam. A bohókás, szeleburdi álca mögött egy megfontolt, okos nő lakik, így nem is csoda, hogy általában te intézed az ügyes-bajos dolgaimat, míg fent van a nap. Megteheted, hisz teljes mértékben megbízom benned, tudom, sosem árulnál el (Elkötelezett 3/4). Azt is tudjuk rólad,hogy született vagy. A választást, hogy mely elem szülöttje mindenesetre rád bízom, ahogy a karakter további részleteit is! Siess, várok rád! ;)

Fő a biztonság
Amit tudni kell rólad, hogy te vagy az Ópium biztonsági főnöke, a karaktered Thomas Gibson képével él. Nem feltétlenül kell magyarnak lenned, lehet, hogy (pl) máshol mentettem meg a segged, s azóta sem váltak el útjaink. Előnyödre válik, ha jó vagy az asztrálmágia terén, de nem követelmény. Ezt leszámítva csak annyi kikötésem van, hogy ne légy vámpír, a többit majd döntsd el magad, de előtte mindenképp egyeztess velem!

Továbbá keresek még (új és már meglévő karakterek egyaránt jöhetnek):
-Szőke véradókat: Lehetőleg nem fogpiszkáló vékony alakkal, szeretem, ha van egy nőn mit fogni! A szolgálataitokat jól megfizetem, akár az Ópium munkatársai is lehettek, de ez nem feltétel.
-Pultosokat: férfiak és nők egyaránt jöhetnek
-Ruhatárosokat
-Biztonsági őröket
-Beszerző-mindenest
-Takarítót
-Könyvelőt
De ha úgy érzed van még ötleted, keress fel, a közhiedelemmel ellentétben, nem harapok! ;)
Elérhetsz skype-on, FB-n vagy a vaniliamamor [kukac] gmail.com címen.

Írta: Caleb Dyamond


2017.01.25 16:38:44Az Akeszisz Mágikus Magánbank munkatársai

Munkatárs


A címből nem nehéz kitalálni, olyan karaktereket keresek, akik a bank alkalmazásában állhatnak. Vezérigazgató-helyettes, jogtanácsos, fiókvezetők, pénztárosok, elemzők, közgazdászok, pénzügyesek, könyvelők, gyakornokok, titkárok/nők. Vagy bármilyen funkcióba, ami most hirtelen nem jutott eszembe, de tudod, hogy egy banknál fellelhető. ^^ Emellett keresem a személyi asszisztensem is, női karakternek jobban örülnék, de ha van egy koncepciód, akkor az se tántorítson vissza, ha férfiként álmodtad meg! ;)
Ahogy már két előbbi keresésben is megfogalmaztam, el tudom képzelni, hogy akár az Orsay, akár a Szentirmay család karakterei az Akeszisznél vállalnak munkát valamilyen pozícióban.
Érdeklődni skype-on vagy a vaniliamamor [kukac] gmail.com címen lehet.

Írta: Szentirmay Berény


2017.01.25 16:38:40Családfa bővítés

Családtag, rokon


Akiket keresek:

Caterina Coxton
1992 végén vagy 1993 elején születtél. A családi tragédiát követően Jonathan és én neveltünk fel. Makacs vagy és akaratos, igazi Coxton, így elbűvölő is, ha éppen arra lenne szükség. Ennek ellenére a szempilla rebegtetéssel eddig sem sikerült meghatnod a bátyádat (én néha elgyengülök tőle), valószínűleg ezután sem fog. Ez előbbi leginkább akkor vált bizonyossá, mikor előkészítő után Jonathan Angliába küldött tanulni. Az ott töltött hét éved alatt sem te, sem én nem tudtuk meggyőzni, hogy haza jöhess és a Coxtonban fejezhesd be tanulmányaidat. 2013-ban végeztél, most egyetemen vagy, valószínűleg itthon (értsd: Románia), de ha más elképzelésed van erről, rugalmasak vagyunk. 2011-ben villámcsapásként ért minket a hír, hogy a Coxton léglabdaedzője eljegyzett. Jonathan kiakadt, te bőgtél, az edző pedig repült... az iskolából. Sőt, az országból is. Azóta a bátyád ezen a téren is erősebb gyeplőn tart. Viszont annak ellenére, hogy már eladó sorba kerültél, nem fog elrendezett házasságba kényszeríteni. Legalábbis még pár évig biztosan nem. Ez alatt remélhetőleg megtalálod a párod és/vagy nem keveredsz olyan galibába, hogy mégis meggondol(juk)ja magát.
Karakterkép felől annyi a megkötés, hogy lehetőleg sötét haj-világos szem kombó legyen.

David Rowle-Coxton
1973. május 16-án születtél. A hónapban, napban tudok engedni, ha nagyon szükséges, az évszámban viszont egyáltalán nem. Nehezen indult a kapcsolatunk, valószínűleg mi ketten lettünk volna a két utolsó ember, akik úgy gondolták még 2007-ben, mikor legelőször találkoztunk, hogy valaha is egy párt fogunk alkotni. Van egy '93-ban született lányod, Victoria, valamint egy 2012-ben született ikerpárod, Dafina és Adrian - utóbbi két csöppségnek én vagyok az édesanyja, ráadásul 2017. májusában ismét gyarapodik kiscsaládunk. 2014-ben házasodtunk össze, ezt követően vetted fel a Coxton vezetéknevet, amiért Jonathan mai napig neheztel rád. Nem mintha nem lenne megszokott ez nálatok, jóformán azóta marjátok egymást, hogy találkoztatok - lehet éppen ezért egészítitik ki olyan jól egymást a Coxton élén. Csillagászattant tanítasz, legalábbis ez ami biztos, ha ezen felül is van még olyan tantárgy vagy szakterület, ahol otthon vagy, ne habozz velem közölni. Többféle vezetői tisztséget is betöltöttél már a Coxton Varázslóképző életében, sőt, nem tartom valószínűtlennek, hogy most is egyik igazgató-helyettes vagy, de erről részletesebben majd beszélgetünk, ha érdeklődsz karakter iránt.
A karakterképhez nagyon ragaszkodom, ő pedig nem már, mint David Boreanaz. Ha megtetszett a karikép, de a kari koncepció nem, és hozol vele másikat, kérlek osztva foglald, mert nekem is hatalmas szükségem van rá!

Victoria Rowle
David lánya vagy, mint fentebb is említettem, '93-ban születtél. Az anyukádat gyerekként veszítetted el, de nem hiszem, hogy ezen közös vonás miatt jövünk ki egymással annyira jól már a kezdetek kezdete óta. Valószínűleg az is közre játszik benne, hogy egy percig sem akartam a helyébe lépni, inkább testesítem meg a számodra egy nővér szerepét, mint egy anyáét. Az ikrek születése előtt és azóta is hatalmas segítség vagy a számomra. Gimnáziumi éveidet Angliában végezted. Azt nem tudom, hogy most hol tanulsz, de az biztos, hogy olyan gyakran látogatsz el hozzánk, amilyen gyakran csak teheted. Talán pont ott élsz már velünk a Coxton Birtokon.
Kép tekintetében csak annyi megkötésem van, hogy szőke fürtjeid legyenek, melyet minden bizonnyal édesanyádtól örököltél.

Ha valamelyik karakter megtetszett, keress FB-n vagy a gercuj.izabella [kukac] gmail.com címen.

Írta: Alisa Rowle-Coxton


2017.01.25 16:38:34Inczéék

Családtag, rokon


Két férfikarakter kerestetik. Korukat tekintve 29-40 közöttiek, az egyikük biztos vitae, de akár mindketten is azok lehetnek. Csíksomlyóról származunk, de ma már mindhárman Budapesten élünk, hisz együtt neveljük az unokahúgunkat, Annát, aki 2012-ben veszítette el a szüleit és apai nagyszüleit egy likantróp-támadás alkalmával. (Részletek az adatlapomon)
A foglalkozás, karakterkép megalkotóra van bízva. Ahogy az is, hogy már 2012 előtt is Magyarországon voltatok-e, vagy csak a családi tragédia után költöztetek fel.
Ami még biztos, hogy egy lakásban élünk mind a négyen, legfőképpen Anna miatt, így sosincs egyedül a kislány, három nagybácsi veszi körül, akik mindennél jobban imádják.

A karakterek formálhatóak, ötleteket szívesen fogadok a szokásos formában: vaniliamamor [kukac] gmail.com címen, FB-on vagy gercuj.izabella skype-on.

Gyertek minél hamarabb, Anna és én nagyon várunk rátok!

Írta: Incze Tódor


2017.01.18 18:31:34Tartozékaim

Családtag, rokon


Unokahúg: A szabadság nagy, nem köt sok minden. 20-25 között vagy, ausztrál származású és szeresd, hogy sokat látod a világot. Lehetsz állandó társam, megoldhatod térmágiával, ahogy jobban az ínyedre van. Szüleidet kicsiként elvesztetted, azóta a gyámságomat élvezed, kettecsként pedig igen szoros kapcsolatot ápolunk.

Abigail: Csakis az igaz szívűeknek, akik szeretik a kihívásokat és megbirkóznak a játéklehetőség korlátozottságával. Merthogy technikailag egy kutya vagy. Mindennemű részletet a továbbiakban osztok meg a bátrakkal.

Ha valami felkeltette volna az érdeklődésedet, akkor megtalálsz Facebook-on, vagy elérsz a ciril@alomvilag.hu elektronikus levélcímen.

Írta: Maxwell Price


2017.01.18 18:27:17Életem megkeserítője

Egyéb


Fogalmam sincs, hogy ki vagy. Egyszer feltűntünk (vagy fel fogunk) egymás életében és azóta is ott ragadtunk. Azt eldöntjük, hogy hogyan és miért, a lehetőségek tárháza kimeríthetetlen, hogy csak néhányat említsünk:
-még Írországban találkoztunk
-a törzshelyeim egyikén, a Kanjiban vagy az Ópiumban dolgozol (előbbi esetben az ottani illetékesekkel is egyeztess^^)
-mágusjogra jársz
-sőt, akár az apám mostohafia is lehet
-a markodban tartasz valamivel.
Vagy bármi más, ami eszedbe jut- Lehetsz sutta, mágus, született vagy akár éjlény is, hisz csak két dolgot szeretnék kikötni: legyen valamilyen kapcsolat a két karakter között, illetve a karakter képed Matt Lanter legyen.
Ha van ötleted, keress skype-on, FB-n vagy a vaniliamamor [kukac] gmail.com címen.

Írta: Ágassy P. Hanga


2016.11.23 17:16:27Vállalkozók, szolgáltatók ide lessetek!

Munkatárs


- Vállalkozásba fognál egy melevő karakterrel, de nincs meg a megfelelő anyagi háttér hozzá?
- Leendő karaktered vállalkozásához jól jönne egy "pénzes ember"?
- Esetleg már meglevőhöz találod remek kapcsolati (és tőkebeli) befektetésnek, hogy valaki melletted álljon?

Ha valamelyik kérdés megragadott, írj PM-et nekem és beszéljünk róla! Habár a karakter alapvetően startup vállalkozásokat (A startup általában az újonnan alapított, nagy növekedési potenciállal rendelkező induló vállalkozásokat jelenti. - Thx Wikipédia) menedzsel, egyéb jótékony ügyeket és a pesti falkát pénzeli, nyitott vagyok már meglevő vállalkozás/szolgáltatás kapcsán is efféle kapcsolatra.
Az ára csupán egy PM, illetve előfordulhat, hogy "válogatok". Egy Krimó-projecthez nem feltétlenül adná a nevét és pénzét a karakter, de ez talán érthető is.

Ne habozz, ha van ötleted, írj! (Csak a húgom harap, én nem! ;) )

Írta: Czaesar Anton


2016.11.23 17:16:20KomPont Kft. - állásajánlat

Munkatárs


A KomPont Kft. állást hirdet beszerzői (2 fő), illetve kiszállítói munkakörökbe! - A karakter lehet új vagy már meglevő, egyedüli megkötés a betöltött 18. életév és érvényes erkölcsi bizonyítvány léte.
Beszerzői munka pályázása esetén elvárt a komponensek magas szintű ismerete - így erre értelemszerűen idősebb karaktert érdemes hozni, alkotni - illetve előnyt jelent, ha nem csupán ezernyelvvel beszélsz idegennyelveket és szeretsz utazni. További kérdésekkel keress bátran Nem harap a néni - jeligén!

Írta: Bethlen Ágnes


2016.09.23 20:35:15"Drága" (sokad) unokatestvér

Családtag, rokon
Domaniczky Gellért; Genotípus: élet-asztrál/asztrál-asztrál, amelyik a megalkotónak jobban tetszik

Fontosabb adatok: Az, hogy csak most kezdte el egyetemi tanulmányait, avagy egy-két éve folytatja azokat, azt az alkotóra bízom. (Születésileg 1997-1999 közé datálnám.) Őt az édesapjuk politikai pályára szánja/szánta, így elég esélyesen amint befejezte a Martiont, a Königre ment tovább, államigazgatási szakra, avagy a Mrázonra, valami gazdasági irányon(ez utóbbi esetben a gyereknek végképp jó aggyal kell rendelkeznie, hogy ösztöndíjas lehessen). (Megeshet, hogy valahogy mégis csak megúszta ezt, de ahhoz pontos indokot kérek, mivel is győzte meg apjukat arról, hogy ne oda menjen – azt mindenképpen jelzem, hogy Csontváryra, vagy egyéb olyan szakra semmiképp nem engedte, amiben nem lát a családnak nagy anyagi hasznot.) Testvérei a fentebbiekben már ismertetett Dr. Domaniczky Dominik és Dr. Bárkay Flávia.
Képének Nick Eversmant ajánlanám, ebből nem igazán szeretnék engedni.

Vélemények:

Dr. Bárkay Flávia: Gellért és én elég közel álltunk egymáshoz, mikor gyerek volt. Mivel 5-6 év van köztünk, pont abban a korban voltam, mikor a kislányok örömmel segítenek már az édesanyjuknak újszülött, majd lassan felcseperedő testvérkéjük körül. Ez egészen addig így is volt, míg végül az öcsikém felnőtt és a Martionba került. Én úgy érzem, hogy akkor eltávolodtunk kissé egymástól, ami persze annak is betudható, hogy nagyfiú lett, és nem volt menő lányokkal lógni, meg persze annak is, hogy számára kitárult a világ az iskolában, én pedig ekkortájt kezdtem el az egyetemet. Ennek ellenére tűzbe tenném a kezem érte, és sosem okozott nekem olyan keserű csalódást, mint a bátyám. Jó természetű, engedelmes fiú, de abban bízom, hogy nálam kevéssé engedékeny, és most, a pályaválasztáskor nem engedi, hogy apa olyan útra terelje, ami boldogtalanná teszi. Titkon azt is remélem, hogy a felnőtté válásával párhuzamosan újra fontosabbá válunk egymás számára, és egymás támaszai lehetünk, ahogy egykor voltunk.

Domaniczky Rozmarin: Kellemes társaság. Ha hívom, mindig ugrik, kifejezetten segítőkész srác, szükség esetén pedig viszi a csomagjaimat. Pontosan emlékszik a fontosabb dátumokra, mint például, hogy mikor van a névnapom és általában úriember módjára próbál a kedvemben járni. Ilyen egy igazi jó rokon!

Domaniczy Vince: Gellért egy tipikus jófiúnak tűnik, de szerintem van elég vaj a füle mögött. Tény, az alkalmazkodásban nincs párja a srácnak, szerintem a jég hátán is megélne – és pont ettől tűnik nekem eléggé kétszínűnek. Velem szemben alázatos, de ki tudja, hogy mit mond rólam másoknak, akik nem szimpatizálnak velem. Áh… csak óvatosan, hogy mit mondasz ennek a kölyöknek. //Minden kedves érdeklődő leginkább Facebookon vagy Viberen ér el (avagy úgy, hogy valakivel megzargat, hogy másszak fel skype-ra/olvassak belső üzeneteket). Várom a lelkes érdeklődőket. ^^//

Írta: Domaniczky Vince


2016.09.20 06:22:23Jóbarát a múltból

Munkatárs


Lehet a Martionban már ismertük egymást, de az is megeshet, hogy csak a Mrázban (amit akkor még Magyar Mágus Üzleti Főiskolának hívtak) találkoztunk először. Neked hihetetlen érzéked volt az üzlethez, így természetesen megkaptad a teljes ösztöndíjat, viszont még így is akadtak dolgok, amikre szívesen költöttél volna, de nem igazán adatott meg hozzá az anyagi háttered. Ez nekem viszont pont kapóra jött, mert bár nem vagyok egy elveszett eset, mégis időigényesebb volt megtanulnom bizonyos anyagrészeket, amiket te olyan egyszerűen magyaráztál el, hogy a megértés utána már nekem is jóval egyszerűbben ment. Így született meg a kis egyességünk: te segítesz nekem, én segítek neked - első üzleti kapcsolataink egyike volt. Fokozatosan egyre jobban kijöttünk egymással, mondhatni a mai napig is az egyik legjobb barátomnak nevezhetlek, akit bármikor hívhatok, ha valami gondom akad.
Elöljáróban egyelőre ennyit osztanék meg a karakterről, aki lehet külföldről ide küldött, anyagi javaktól megvont örökös, elszegényedett Családos háttérrel rendelkező feltörekvő, vagy csak egy egyszerű fiú a szomszédtól - ezt rábízom a megalkotóra, a továbbiakat úgy is egyeztetjük.
Karakterképnek leginkább James Marsdent szeretném, de ez alkuképes.
Keresni lehet privát üzenetben vagy Facebookon szerencsés, de inkább ez utóbbi, azt hamarabb észreveszem.

Írta: Dr. Theobald Dorottya


2016.07.16 18:02:39Gyermekeim...

Családtag, rokon


Alice Zuckerman neve nem ismeretlen vámpírkörökben: szinte minden országban van egy-két-három olyan vámpír, akit ő ölelt be... s akivel ez a helyzet, az azt is tudhatja, hogy a hölgy olyan csodálatosan bánt/bánik rengeteg gyermekével, hogy lehetetlen ellenállni az "aprócska" kéréseinek. Kapcsolatai hihetetlenül szerteágazóak.

Keresek olyan már meglévő (vagy új) vámpírkaraktereket, akiknek nincs kitalálva az Atyjuk, és szükségük van egy 4 pontos elkötelezett hátrányra. Mivel a koncepcióm szerint Alice elég termékeny volt, ezért nagyjából bármilyen vámpír belefér a dologba - aki hasznos valamilyen téren. Lehet művész, asztalos, démonológus, üzletember, politikus... bármi. "Mindenki tehetséges valamiben."

Jelenben beölelést viszont most még nem vállalok vele, csak múltban történt eseményt.

Jelentkezőket belső üzenetben várom Alice Zuckermanhoz, vagy a cygnea@alomvilag.hu címre.

Írta: Alice Zuckerman


2015.09.25 00:40:22Szóval Te lennél a nagy Ő?

Partner


Nem tudom, hol vagy, de szeretnélek már megtalálni.
Igen, Téged, kedves férfiú, aki már létezel 23-25 éve!
Gondolom még egyetemre jársz, de ha már megtaláltad a saját utadat a munkádon belül, az sem baj! Minden bizonnyal remek humorral rendelkezel és hozzám hasonlóan szabad lélek vagy, de mégis kicsit szerény. Így ismeretlenben ha elképzellek, imádsz utazni, új tájakon barangolni és közel állsz a természethez. A kinézeted nem számít, tudom, hogy megfog majd benned valami, de remélem, hogy magasabb leszel nálam.
Szeretnélek mihamarabb megtalálni, mert 22 éve várok már Rád!

Megj.: Lehet már meglévő, vagy új karakter! Bárkit szívesen fogadok! Jelentkezni itt PÜ-ben, Facebookon, vagy a cseplo.cintia@gmail.com.-on lehet :)

Írta: Baranyai Eszter


2015.01.27 10:20:24Orsay ág

Családtag, rokon


Orsay Áldor - szül. 1975; genotípus: hydro-?
Apám. Határozott, jó modorú férfi vagy, felelős beosztásban. Üzletemberként, vállalkozóként tudlak leginkább elképzelni, azon sem lepődnék meg, ha az Akeszisz Mágikus Magánbank egyik vezetői pozíciójában lennél, annál is inkább, hisz köztudott, hogy az Orsay és Szentirmay családok évtizedek óta jóban vannak egymással. De ha mégis más elképzelésed lenne, bátran oszd meg velem!
Példás családapa vagy,ennek ellenére sosem volt közöttünk igazi apa-lánya viszony. Ha gondom van ma is előbb kérem a nagybátyám, Pentele segítségét, mint a tiédet.
Szereted a feleséged, bár ezt társaság előtt nem igazán mutatod. Amikor csak tehetitek, kettesben utaztok el pár napra, ilyenkor általában öcsédék gondjaira vagyok bízva. Karakterkép nincs megszabva, lehetőleg szőke-barna karakterben gondolkodj.

Diszraély Gyöngyvér - szül. 1978; genotípus: hydro-?
Anyám. Foglalkozásodat tekintve szinte bármi lehetsz, az otthonülő anyukától kezdve az üzletasszonyig, lényeg, hogy a Család normáinak megfeleljen. Bár érdekházasság volt a tietek, szereted a férjed a mai napig. Jelenleg vagy a közeljövőben állapotos is leszel, pedig már évek óta nem is reménykedtetek újabb gyerekáldásban.
Karakterképnél itt sincs megkötés, de a világos haj, zöld szem nem hátrány.

Érdeklődni lehet skype-on: gercuj.izabella, vagy e-mailben a vaniliamamor [kukac] gmail.com címen.

Írta: Orsay Gemma


2012.11.18 15:47:07Mindenki

Ellenség


jelentkezhet erre a pozícióra

Írta: Felföldi W. Dániel